Sorteig d’un curs, a escollir!

Sorteig Nadal 2021

Sortegem un curs d’Arttec per a ajudar-te a complir els propòsits formatius d’any nou!

Participa al sorteig que hem engegat al nostre perfil d’instagram fins al 5 de gener i podràs fer el curs que més t’agradi. Aquí els tens tots!

Vols aprendre a modelar tridimensionalment? Necessites aprendre les claus del SEO? Tens curiositat per conèixer el funcionament de la impressió 3D? Dissenyes roba i vols fer-ho amb eines digitals? Encara no coneixes la talladora de vinil i les aplicacions de la làser? Arttec som l’espai de formació tecnològica en línia impulsat per Barabara Educació i Drecera adreçat a dones amb una àmplia oferta de cursos en l’àmbit del disseny 2D i 3D, web i fabricació digital. Si ets arquitecta, dissenyadora, artista, enginyera… O senzillament tens curiositat, suma un regal de reis a la llista! 

Per a poder participar en el sorteig, només has de seguir el nostre perfil @arttecformacio a instagram, fer m’agrada a la publicació del sorteig, mencionar a una altra persona als comentaris i compartir la publicació a les teves stories. Tens temps de fer-ho fins a la nit de reis! Així, tancarem la participació el dimecres 5 de gener a les 23:59 h i anunciarem la persona afortunada escollida per sorteig el divendres 7 de gener. 

A Arttec volem ser un nexe entre les necessitats de les dones del sector tecnològic i el mercat laboral i contribuir a la reducció de la bretxa digital a través de la formació en línia amb perspectiva de gènere. Tanmateix, també apostem per la sensibilització al voltant de la desigualtat de gènere en el sector per implicar les empreses participants en la igualtat d’oportunitats.

22/12/2021
Entitat redactora: Arttec